ain's FotoPage

By: ain rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Jul-2008 06:14 Email | Share | | Bookmark
~~~~~~i'm pregnant~~~~~~~

Syukur alhamdulillah...akhirnya termakbul juga doa ibu dan ayah...ari ni sudah 5 minggu usia baby dalam peyut ibu ni....tapi azabnya mengandung kali ni....ari tu ingat betul sakit period...tapi dah over due heheh makin sakit...sampai la ari ni rasa sakit macam nak period tapi aper pun ..it's + ve.....
Aina nak jadi kakak dah...ikut dia nak adik girl...tapi tak kesahlah aper pun ..janji sihat dan sempurna...doakan kandungan ini sihat yer semua...


Friday, 11-Jul-2008 05:36 Email | Share | | Bookmark
majlis cukur jambul cucu angkat

 
 
 
View all 4 photos...
majlis ni buat bulan 6 lepas...baru hari ni ada masa nak update...
kemalasan yg ketara....malas nak taip lagi jom layan je lah....


baby nur adriana bt adha dan mamanya marissa...baru lepas pantang ..
geram betui ibu tgk hidung diaaa


Friday, 11-Jul-2008 05:20 Email | Share | | Bookmark
~~~~~aina yang keboringan~~~~~

 
 
 
View all 6 photos...
gambar dah lame.......

antara selebriti kegemaran aina...pantang lepa mesti ambik gambar walaupun dalam tv


Wednesday, 18-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
~~~~~~~~mandi sungai~~~~~~~~~~~~

 
 
 
View all 12 photos...
yea yea mandi sungai...rentetan dari haosu warming ari tu...maka terjadilah aktiviti kedua plak ....apa lagi mandi sungai laaa....lokasi kali ni kat pangsun ulu langat...lokasi ni kat kaki gunung nuang..tapi tak la berapa dekat ngan gunung nuang tu...kawasan ni bersih dan tidak tercemar lagi...lagipun kawasan kat sini semuanya tanah persendirian..jadi terjaga lah..kalo dah hak peribadi apalagi,kena la bayar ..tapi ok lah..pondok 10 hinggit,parking 2 hinggit ....kami sampai kol 10 pg balik kol 5.30 ptg...muaahahahaha....mandi sampai gelap muka aina....jom layan gambar....


~~~tengoklah betapa romantisnyer pasangan kecil ni...aina dan fikri~~~~~~~~




~~~~dari kiri ,atiah,ibu dan nani together with aina and fikri~~~~~~~


~~~~bbq time~~~




~~~~dimana ada uncle disitu ada aina ~~~~~


ni step pertama aina belajar menyelam..uols know what?? lepas tu dia cuba menyelam kat air sebelah ayah dia tuh...kecut perut ibu ..dalam tu


Sunday, 8-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
jijan's house warming di kuala selangor

belum ramai
geng ayah
mengemas
View all 11 photos...
semalam 7/6 ibu ayah terima jemputan house warming dari jijan-frenz of ayah-..
janji nak tolak dari rumah lepas magrib..tapi tunggu aina balik ngaji jd lepas isyak baru bertolak...
tak pelah ..janji sampaikannnn...kesian nengok bini dia ..dah la tengah pembawakan...masak lagik...mesti letih gilerrr...tapi layanan beshh...tq to jijan n nora...sedap gak nora masak...paling sedap ayam masaka ros.. cuba gak tanya resepi..tapi banyak nyer bahan....tak pelah nora len kali kak ain blajar lg...semalam memang happening abis la ...kira macam perjumpaan kengkawan lama la ...yg beshnyer lagi bertambah penduduknya...hehe..antara yg datang..of cause la ibu n ayah bersama aina...amir n wife(atiah)..sukri n wife(zura) dan dua anak dorang..kak ma n musrizal..din romeo...hairi..kak aisyah...dan ramai lg....ingat muka tp tak ingat nama??boleh ker??? ...gambar tak banyak ambik sebab teruja jumpa kengkawan...jom layan la apa yg ader..


ini adalah antara frenz ibu ayah yg menjadi kegemaran aina...dia cukup suka ngan uncle din ..kalo gi memana ada uncle din ni dia tak main ngan org lain dah..uncle ni suka melayan sebenarnyer....




[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net